pondělí 15. července 2013

Co nového u H&V?

Řekla jsem si, že bych vám mohla napsat, co je u nás nového! Ale dáme to ve stručnosti ...

Co dělá Veronica?
Jak jste si mohli všimnout, tak články píšu momentálně jenom já (Hanny), protože Verča je pracovně v USA a na blog nemá čas :). Já doufám, že se to zlepší, až se vrátí, ale to bude až v řijnu. Tak do té doby se musíte smířit jenom se mnou ;)

Co dělá Hanny?
Já si užívám prázdnin a hlavně volna ♥. Neustále chodím na nějaký party a nebo ven třeba na nákupy, proto teďka nejsem tak často na blogu a tak často neobíhám vaše blogu (za to se moc omlouvám, ale nechci pořád sedět u pc ☺). Mám pro vás pár článků připravených, tak se na ně můžete těšit :). Bude tu určitě něco o nákupech, o lacích na nehty, ale i něco na zub.

Přejeme krásný den !
(i když je skoro jedna v noci, ale stejně si to přečtete až ráno ☺)

PS: Brzy bude slíbená GIVEAWAY
Hanny ^^

8 komentářů:

  1. Já jsem si právě říkala, že vidím články jenom od tebe :D chtěla jsem se zeptat, jestli ta druhá holčina sem přidává - ale nakonec jsem na to zapomněla :D Tak už aspoň vím, že je v US. Jinak, na GA jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záhada objasněna :D :) zatím se musíte smířit jenom se mnou no :D .. pár článků přidala, ale pak si odfrčela :) a moc mi chybí ♥ .. a giveaway už probíhá ;)
      H.

      Vymazat
  2. Konečně taky nějaký informační článek! :) Těším se na Giveaway :) A jak se má tvoje kamarádka v Americe, líbí se jí tam? Blbá otázka asi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale docela líbí, ale je v new jersey a tam to není nějak nic extra :) ale myslím, že až se podívá do NY tak bude říkat něco jinýho :) závidím jí nákupy ♥ .. a giveaway už probíhá :) budu ráda, když se připojíš :-*
      H.

      Vymazat
    2. určitě ti taky něco přiveze, to pak musíš dát info! :D

      Vymazat
    3. snad jo :D jedno přání jsem jí dala tak uvidíme :) .. ale 100% dám! :)

      Vymazat
  3. na Giveaway se těším :) a taky jednu chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. giveaway už probíhá :) a na tvojí se moc těším! ♥
      H.

      Vymazat