středa 17. července 2013

Anatomicals - nákupy z ladybox.cz


Na stránkách Ladyboxu jsem objevila, že tam mají i obchod s různými značkami a jelikož mě značka Anatomicals vážně moc zaujala, rozhodla jsem se ještě nějaké produkty od nich vyzkoušet.
Objednala jsem si Headache relief balm (fialová krabička) a Snog me senseless Mints (modrá krabička) a jelikož Ladyboxu trvalo vážně dlouho, než mi balíček poslali, tak mi jako "bolestné" poslali malý vzoreček šamponu a kondicionéru od značky Kiss my Face (zelené lahvičky) - čímž mě vážně moc potěšili ☺. A teďka se jdeme podívat na produkty blíže...


Kiss my Face - Whenever Shampoo & Whenever Conditioner

Dárek od ladyboxu whenever shampoo & whenever conditioner mě příjemně překvapily. Oba moc hezky voní a jelikož jsou na "everyday use" a já si hlavu myju dost často, tak mě vážně potěšily! Možná až dopotřebuji šampony co mám doma, tak si objednám plný výrobek!
 Myslím, že tyhle vzorky byly i v červnovém Ladyboxu (nejsem si tím ale jistá) a tak pokud ano, tak pište vaše názory, budu moc ráda :).



Anatomicals - oi! you throbhead - headache relief balm!

Stál mě 139 kč a myslím, že ho nikdy nevypotřebuji, kolik tam toho je ☺. Určitě mi tenhle výrobek vyhovuje, protože mě hlava bolí často a říkejte si co chcete, ale mě ta mastička zabírá a díky ní si nemusím brát Ibalgin nebo Paralen tak často ☺. Máte si tu mast vmasírovat na spánky a nechat působit, jelikož je v tomto výrobku eukalyptus a levandule tak začne mast krásně chladit a bolest odejde! Pokud by mi někdy došla (což silně pochybuju) 100% koupím další!

Hodnocení:


Anatomicals - snog me senseless mints!

Tyhle mentolky stály 59 kč a moc se mi líbila krabička, která se dá potom určitě ještě využít tak jsem je objednala. Opět tomu nemám co vytknout, jsou to obyčejné mentolky, který jsou fakt moc dobrý, píšou, že zde není žádný cukr takže plusové body navíc ;).

Hodnocení:

... více fotek » klik na "Další informace"
Hanny ☺








3 komentáře:

  1. Ten šampon a kondicionér už byly v červnovém boxu, máš pravdu. Daly je i do červencového (nebo aspoň mně, ještě tam byla možnost dostat pastu nebo rtěnku). A oba dva výrobky jsou super, taky uvažuju o plných baleních :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím :) jsou fakt super! .. už se ale těším na další boxík ;)
      H.

      Vymazat
  2. Mám sprchový gel od Kiss my Face. Ještě jsem to nevypotřebovala, ale mě osobně to moc nevoní :D
    Jinak ty věcičky od Anatomicals jsou super :)

    OdpovědětVymazat