úterý 4. června 2013

Květnový Senzabox 2/2 - podrobněji o produktech


Senzabox byl v krabičce, která je mnohem bytelnější, než byly ty předchozí, za co jsem moc ráda, jelikož i ty minulé krabičky jsem nějak využila a tak tahle bude ještě lepší, když víc vydrží. To je velké plus
Když jsem balíček otevřela, tak byl nejprve ještě obalený bílým papírem se znakem SB a krabička vystlána bílou trávou. Rozhodně mi to vyhovovalo!


Zde vidíte první otevření balíčku ♥.
Vždycky jsem tak natěšená, že by to nejradši roztrhala a hnedka všechno viděla, ale počkám si a je to pak mnohem lepší :)


Více pod perexem ... ↓ ... Hanny*
!!! PODROBNĚ O PRODUKTECH !!!

Možná si říkáte, proč sem dávám tyhle produkty, když byly v minulém boxu. Jde o to, že se mi došel omluvný mail asi jako více z vás, že některé masky a šampóny od Welly byly prošlé a kdo tyto vzorečky dostal ať se ozve, že přijde náhrada. Já jsem mezi ně patřila, napsala jsem a né že mi poslaly oba dva nové se správným datem expirace, ale ještě k tomu přiložily lak na vlasy jako takové "bolestné" což mě fakt hrozně moc potěšilo a je to od nich vážně krásný ♥. Oba palce nahoru!!!! + k celkovému hodnocení SB za tohle přidávám hvězdičku navíc, to si fakt zaslouží :).
+
Jinak ten lak na vlasy od Welly je to takový obyčejný lak, nijak nesmrdí ani zároveň nevoní a dobře teda fixuje! Tak za to přiřazuju ještě hvězdičku navíc, protože to je od nich fakt krásný gesto :).
+

1. PRODUKT - YVES ROCHER - PUDROVÉ OČNÍ STÍNY


Barva je fialová a jde až do černa s pár třpytkami, ale ty tam nejsou skoro vidět
Pigmentace je skvělá, stačí třeba dát jenom trošičku na vnější koutek oka a rozetřít do ztracena a vypadá to fakt moc dobře.
S tímhle produktem jsem spokojena, tahle barva mi sedí a jedná se o kvalitní výrobek. Určitě využiju. Jsou to 2g, jedná se tedy o výrobek v plné velikosti a stojí 145 kč (což je teda pálka za jeden stín, ale je evidentně hodně kvalitní)
Hodnocení: 

2. PRODUKT - MAKE UP FOR EVER - ROUGE ARTIST INTENSE LIPSTICK


Barva je sytě červená (rudá), lehce do růžova, ale je to božská barva ♥. Takhle krásnou barvu rtěnky jsem snad ještě neviděla. Je to taková ta rtěnka, kterou si přeje snad každá holka a i já mezi ně patřila samozřejmě :). Bohužel teda mě tyhle barvy nesluší, ale mám kamarádku, která tyhle rtěnky nosí a určitě jí udělá velkou radost. 
Krytí je v jedné vrstvě dobré, ale ve dvou kryje naprosto bez chyby.
Jedná se pouze o vzorek, plné balení je 3,4g a toto je 1,5g. Jinak cena výrobku v plné ceně je 540kč (opět strašně moc drahá věc, ale jak je vidět kvalitní)
Budu teda hodnotit za sebe a i když výrobek nevyužiju vím, že ta kamarádka ano a bude s ním spokojená (znám jí dobře, takže celkově to tu jsou 4 hvězdičky [1 přeci jen uberu když to budu darovat].
Hodnocení: 


Nanesení v jedné vrstvě.

Nanesení ve 2 vrstvách, je vidět jasný rozdíl.

3.PRODUKT - DERMACOL - ENJA ZPEVŇUJÍCÍ SPRCHOVÝ GEL


Tak na tyhle zpevňující sprchový gely jsem nikdy nebyla a upřímně jsem si nikdy žádný nekoupila, ale tak když byla možnost vyzkoušet, vyzkoušela jsem a musím říct, že jsem byla příjemně překvapena.
Po použití jsem samozřejmě žádné zpevnění necítila, upřímně to navíc ani po jednom použití nemůže nastat a ani v to nedoufám, ale byla jsem příjemně naladěna a možná tomu právě měly za příčinu ty všechny možné přísady. Fakt jsem se takhle dobře po sprchování dlouho necítila.
Jedná se o výrobek v plném balením 200 ml a stojí 69 kč
Tady není o čem diskutovat, jsem naprosto spokojena a doporučuji koupit!
Hodnocení: 



4.PRODUKT - YVES ROCHER - LEHKÝ ROZJASŇUJÍCÍ MAKE-UP PURE LIGHT


Naopak tenhle make up mě vůbec nepotěšil. Je na mě totiž moc tmavý, nevím jestli se mi to podařilo vyfotit, ale prostě já jsem fakt hodně bledule a po tomhle mám obličej oproti tělu o hodně tmavší než normálně. Odstín to je Beige 200 TEINT CLAIR.
Jinak to je vzorek o objemu 7 ml a plný je 30 ml a ten stojí 469kč (zase mega drahý).
Pokud seženu někoho, komu tenhle odstín půjde daruju, ale nevím.
S tímhle jsem nespokojená, ale vím, že je těžký trefit se s jedním make upem do všech typů pleti :) kór když já jsem někdy bílá jak smrtka :D. Ale hodnotit musím, tak bohužel jenom jedna hvězdička.
Hodnocení: 



5.PRODUKT - MAYBELLINE - LAK NA NEHTY COLORAMA


Tak lak na nehty samozřejmě nikdy neurazí :). Tohle je fialový lak s takovým perleťovým leskem. Je teda moc pěkný, ale už nějaký podobný mám. To ale nevadí, buď ho daruju a nebo ten starý vyhodím a nechám si tenhle :).
Krytí je teda bez chyby. Už v jedné vrstvě je lak krásně sjednocený, nedělá šmouhy a nádherně vypadá ale barva je spíš tmavorůžová až fialová Ve dvou vrstvách už vypadá stejně jako v lahvičce, možná ještě o trochu líp ;]. 
Je to samozřejmě plný produkt o objemu 7 ml a stojí 59,90kč (což docela jde, za kvalitní lak dám i třeba 80kč).
Takže tady je spokojenost opět velká a není co vytknout :).
Hodnocení: 


6.PRODUKT - SALOOS - BALZÁM BIOKARITÉ GRANÁTOVÉ JABLKO


Balzám taky vždycky potěší :). Jelikož mám milion kabelek a ruce si mažu neustále, potřebuju mít pořád po ruce nějaký krém nebo balzám :). A tak o další balzám navíc do jiné kabelky se vždycky hodí ;).
Trošku mě mrzí, že jsem nedostala ten druhý s rakytníkem, ale tak granátové jablko taky nevadí. Akorát poprvé když jsem k tomu čuchla tak mi to fakt nevonělo, ale každým přičichnutím ji začínám mít radši :). Ale jako úplně to, co by mi fakt hodně vonělo to není.
Myslela jsem si, že se jedná o plný produkt, ale zmýlila jsem se. Plný produkt je 50 ml a stojí 140kč (dobrá cena na to, že to je velký) a tohle je teda vzorek, objem nevím, není nikde napsaný.
Celkově jsem teda spokojená, ale jednu hvězdičku přeci jenom seberu :).
Hodnocení: 


!!! CELKOVÉ HODNOCENÍ !!!

Produktů bylo 6 (5*6=30hvězdiček) 
+ 2 hvězdičky za minulý Senzabox

CELKOVÝ POČET HVĚZDIČEK JE TEDY:
26/30 hvězdiček !!!


Myslím, že fakt výborný skóre a já jsem s tímhle Senzaboxem nadmíru spokojena. Až na make up využiji 100% všechno a moc chci poděkovat týmu Senzaboxu, že vytvořili tak skvělý balíček! ♥
Moc se těším na červnový :).
Článek byl hodně dlouhý, ale tak snad vás neunudil a aspoň trochu zajímal :).
Mějte se krásně ;*
Hanny.

9 komentářů:

  1. Teeda tak v tomhle boxu se mi líbí snad všechno!:) nikdy jsem si ještě nic podobného neobjednávala, ale senzabox se mi zatím jeví ze všech "krabiček" asi nejvychytanější :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fakt ho doporučuju :) ladybox mi moc nevyhovuje, vždycky když koukám tak jsem ráda, že jsem ho nekoupila, protože bych minimálně půlku věcí vůbec nevyužila a greatbox mě zklamal celkově .. o tom jsem psala kdyžtak tady http://theczechdoll.blogspot.cz/search/label/Greatbox :)
      Hanny.

      Vymazat
  2. Dosť veľa vecičiek je tam :) Určite by som bola spokojná :) vyzerá super :)
    Na mojom blogu som spustila JuneBlog, ak nevieš čo to je stačí len kliknúť na blog a môžeš sa zapojiť :)
    Andy

    OdpovědětVymazat
  3. Já dala na tvé doporučení a tenhle SenzaBox jsem si poprvé objednala a vůůbec nelituju, naopak, jsem nadšená! :)
    Takže děkuju za přesvědčení.. :) Jsem strašně spokojená i s makeupem - je na mě akorát, nejsem nějaký extra světlý tip, takže paráda. I rtěnku v létě využiju, už se těším. Teď v tomhle počasí na ni ale nemám ani moc náladu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem moc ráda :) já jsem se Senzaboxem fakt vždycky nadmíru spokojená :) :)

      Vymazat
    2. Nevěděla jsem, kam to napsat, snad si to přečteš.. :D Taky se tak těšíš na červnový?? Já už se nemůžu dočkat :D :)

      Vymazat
    3. na červnový se těším úplně mega moc!! :) já se vždycky hrozně moc těším na každej balíček ♥

      Vymazat
  4. Hrozně moc se mi líbí ta rtěnka!

    OdpovědětVymazat