středa 19. června 2013

Červnový Senzabox info!


Tak mi přišlo na mail něco od Senzaboxu! Doporučuji objednat zde (tady je registrace) a kdo už je zaregistrovaný tak zde (pro přihlášení).

Vážené senza zákaznice,
měsíc utekl jako voda a další edice SenzaBoxu je opět za dveřmi. Expedice červnové krabičky bude probíhat od 24.června, aby se k vám boxíky dostaly co nejdříve. 
A na co se můžete v červnové edici SenzaBox těšit?
  • Prozradíme, že budeme testovat žádanou a oblíbenou značku L'Occitane en Provence, a to ve dvou voňavých variantách. 
  • Z Ameriky k nám dorazily vzorečky legendární přírodní bio kosmetiky KISS MY FACE BIO 
  • Z Velké Británie přilétly chic & trendy produtky značky Model's Own
  • Červnové produtky vás opět opečují jak dekorativně, tak i vlasově a čistotně. 
  • Je zkrátka na co se těšit! 
Pro nové předplatitelky máme tento měsíc i nový dáreček, a ty z vás, které máte předplaceno na šest měsíců, se můžete těšit na speciální věrnostní dárek od značky Lancome!

» a to jsem i JÁ!!!! Tentokrát jsem objednala Senzaboxíky na půl roku dopředu a vyjde to opravdu výhodně ^^. Navíc dáreček navíc vždycky potěší ♥.
Hanny*

9 komentářů:

  1. Objednala jsem si tento měsíc Ladybox :D tak uvidím.. jestli si objednáváš, tak hlavně pak nafoť.. ať vím, jestli mám litovat nebo ne :D

    Jinak- asi jo. Já od malička tíhnu k jazykům :D Baví mě to, aspoň na něco jsem nadaná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. objednávám a určitě nafotím :) vždycky nejdřív dávám článek o produktech (vyfocený co je na tom papírku) a pak druhý článek podrobně o produktech kdy už je mám i ozkoušený :) a ty to samý o Ladyboxu :) .. to máš super :) nadání na jazyky to je štěstí, kór v dnešní době ♥ :)
      Hanny.

      Vymazat
  2. Já jsem SB nepřišla na chuť. Psala jsem to už někde jinde, ale hrozně mě naštvali, když mi poslali vyschlou řasenku (na novou jsem pak musela čekat přes dva týdny!) a pak jak byl ten svoz ve dvou várkách - box jsem měla zaplacený skoro měsíc dopředu a stejně mi přišel později :-( Každopádně se budu těšit na článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jej tak to mě moc mrzí, to se ti nedivím že už tě tak nenadchnou, když takhle zklamali :( .. já jsem s nimi (kromě Greatboxu) zatím spokojená, tak snad to tak zůstane :) ale článek určitě zveřejním, pokusím se co nejdřív :))
      Hanny.

      Vymazat
  3. Tak to jsem zvědavá co v něm bude :) Pořád těmhle Lady Boxům, a Senzaboxům odolávám, ale pořád je tam takové to pokušení do toho jít :D :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já jsem jednou neodolala Ladyboxu, ale ten mě zatím moc nezaujal, takže jsem zatím věrná Senzaboxu :) a já ho osobně teda doporučuju :) Senzabox mě ještě nezklamal :)
      Hanny.

      Vymazat
  4. Já se fakt těším, moc! :D předplatila jsem si ho na 3 měsíce, tak dostanu navíc rtěnku, jsem zvědavá :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já úplně nejvííííííc ♥ už aby byl doma :) ... no vidíš, to mě hrozně těší na těch boxíkách, že když si je člověk takhle předobjedná, že mu pošlou malou pozornost :)).
      Hanny.

      Vymazat