pátek 7. června 2013

Anatomicals!

Anatomicals

Anatomicals je anglická značka především tělové kosmetiky, která je specifická svými obaly a hravou image. Hlavním sortimentem jsou tělové krémy a sprchové gely, které skvěle voní a zábavně vypadají. Tato britská značka je funky a hravá, nabízí tělovou a sprchovou kosmetiku, se kterou budete dobře vypadat, se kterou se budete dobře cítit a se kterou budete dobře vonět.



Historie

Anatomicals je jedna ze značek kosmetiky, která je dodávána do luxusních hotelů. Miniatury sprchových gelů, tělových mlék a šampónů tak můžete najít při cestování ve svém hotelovém pokoji. Značka vyrábí především produkty pro tělesnou hygienu, ale nabízí v současné době i řadu péče o pleť. A dála pak i speciální značku kosmetiky určené pro muže Manatomicals a také kosmetiku určenou pro opalovaní Tanatomicals.

Zajímavosti

Jedním z nejvýraznějších znaků značky je její vnější podoba, design výrobků a mediální obraz. Hravé slogany, názvy produktů natahované do složitých vět, obaly popsané písmem kolem dokola. Další věcí je název značky Anatomicals, která odkazuje na důležitost těla. Jste génius? To je jedno. Zapomeňte na svou mysl. Záleží pouze na vašem těle.Především ovšem ta skvěle vypadají a skvěle vonící kosmetika navodí dobrou náladu, takže se budete i dobře cítit. Šťastně a s úsměvem, nezáleží na tom, jestli jste vysoká nebo nízká, tlustá nebo štíhlá, žena nebo muž, oholená nebo neoholená, gay nebo hetero, krásná nebo oškliví ... no dobře, na ošklivosti, nebo spíše neošklivosti, trochu záleží!


Více informací na anatomicals.net
Chtěla bych upozornit, že tento text je zkopírován ze stránek Ladyboxu.
Spoustu (možná všechny) jejich produkty lze na stránkách Ladyboxu objednat. DOPORUČUJI !!!

A co na to říká Hanny?
... to se dozvíte v příštím článku, kde napíšu i co jsem si od téhle značky objednala ^^.

Zatím pište vaše názory na tuto kosmetiku :).

Ciao! Hanny ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat