úterý 28. května 2013

MIX IT! aneb namixovala jsem si svoje první müsli


Tak jsem si konečně taky objednala müsli z Mixit.cz !!! Musím říct, že už jenom super bylo, vybírat si co do müsli chcete a co ne. Na výběr je spousta věcí, že ani nevíte co dřív objednat :). 

Nejprve si vyberete CEREÁLNÍ ZÁKLAD (já si vybrala Ahmed - amaranth a med » chtěla jsem něco, co bude sladší [to já moc ráda ♥]) poté máme SUŠENÉ OVOCE (já dala pouze goji [bývá označováno za nejhodnotnější ovoce planety díky svojí a mj. obsahu 11ti minerálů a 18 aminokyselin, 6ti základních vitamínů a antioxidantů] tak jsem to chtěla vyzkoušet a lyofilizované jahody [lyofilizace je postup, kdy je plod vysušen mrazivým šokem - díky tomu si zanechá všechny vitamíny]. Dalším krokem jsou OŘECHY (tady jsem si nevybrala nic, né že bych ořechy neměla ráda, ale nechtěla jsem do müsli dávat ještě navíc nějakou chuť ^^). A posledním krokem v mixování je NĚCO NAVÍC (zde jsem přidala pouze vanilku [je proti horečce a má povzbudivé účinky » říkali :P], protože jí mám moc ráda a tak jsem tomu chtěla dát tzv. třešničku nebo tečku nakonec :).

Poté co dokončíte tvoření vlastního müsli tak vám všechno shrnou (co jste si tam daly za přísady) a můžete ještě samozřejmě všechno změnit ;). Poté si musíte přejmenovat vlastní mix a ještě si vyberete, do jakého tubusu si přejete mix nasypat (tam sice nezaručují, že vám přijde 100% ten, který jste si přáli, ale na tom podle mě moc nezáleží ;).



Müsli mě stálo celkem 201 kč (platila jsem převodem a balík jsem si nechala poslat na poštu [myslím, že se to jmenovalo jinak, jestli balík do ruky nebo něco takovýho, jenže pošťáci chodí vždycky tak inteligentně v hodinu, kdy prostě nejsem doma, takže jsem müsli vyzvedávala na poště]).

Celkově abych to shrnula: MŇÁM! :) Je to vážně moc dobrý a je toho 600g takže mám zásobu na tisíc let :). A už mám další věc, co jsem si jí objednala, takže brzo zase bude článek o jídle ;P.
Hanny! ♥


2 komentáře: