úterý 30. dubna 2013

Vypotřebováno za - DUBEN

Mám pocit, že každej měsíc letí rychlejc a rychlejc a proto tu máme "Vypotřebováno" za další měsíc a tentokrát to je za duben. Tak se do toho dáme ... ^^
Hanny*


O odličovacích ubrouscích si můžete přečíst - zde. Rozhodně nebyly špatný, ale nový si nekoupím, protože jsou fakt drahý. Za ně mám teďka náhradu = odličovací ubrousky od Balea.

Lak na vlasy od Taftu je naprosto boží. Nedělá z vlasů takovou tu "helmu" a hlavně krásně voní. Já mám strašně ráda, když mi vlasy voní, takže jsem si tenhle lak koupila hezky do zásoby v Makru a vážně ho můžu doporučit ^^. Výdrž má asi jako každej lak, ale cenově je přijatelnej ;].


Dále tu máme obyčejný odlakovač z DMka. Koupila jsem ho ještě když jsem byla na nákupech v Drážďanech. Byl hodně levnej, ale službu udělal :). Na odlakovačích moc teda neutrácím, protože mám strašnou spotřebu, tak je mi v podstatě jedno čím to odlakuju, ale hlavně že :D.


Nalevo vidíte tělové mléko od značky Weleda. Jednalo se pouze o malé balení z březnového Senzaboxu, ale byla jsem s ním moc spokojená :). Sice vystačilo tak na 2 namazání celého těla, ale i tak to bylo super :). Plný výrobek si nekoupím (200 ml stojí 279 kč) není to sice nijak moc, ale zase takovej trhák, že bych ho musela mít i v plným balení to nebyl ^^. 
A napravo jsou čistící proužky na nos od značky Montagne Jeunesse o který jsem psala tady v tomhle článku a jak víte, tak jsem si je více než vychvalovala, takže brzo poběžím zase do nejbližší drogérky abych je nakoupila ♥.


Dále tu máme vypotřebovaný přírodní olivový krém od značky Ziaja a nad tím jsem taky plesala radostí, jelikož mi fakt vyhovoval ♥. Byl v lednovém Senzaboxu a teprve teďka jsem ho dopotřebovala (a to jsem ho používala fakt často) navíc byl super levný a fakt skvělý (tady hodně popřemýšlím o tom, jestli si ho nekoupím ^^). 
A pak obyčejný průhledný lak od Essence (k tomu není co dodat ;]).


No a nakonec tu je sprchová pěna Fujiyama od Rituals. Opět byla v lednovém Senzaboxu (vystačila mi tak na 3 umytí). Jako nic špatnýho to nebylo, ale fakt to není věc, kterou nutně potřebuju :).

Samozřejmě jsem zase vypotřebovala deodorant a různý takovýhle věci, ale ty už se objevovaly v jiných článcích "vypotřebováno" tak moc nevidím smysl proč o tom psát znovu :)).

6 komentářů:

  1. Lak na vlasy Taft je vážně super, také se mi líbí jeho vůně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo! :) já ho naprosto zbožňuju ♥ nakoupila jsem si ho v makru do zásoby asi na 1000 let :D
      Hanny.

      Vymazat
  2. Docela jsi mě nalákala na ty čistící proužky, četla jsem i tvou recenzi a nejspíš si pro ně půjdu taky :)
    Hezký blog:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rozhodně! :) mě vždycky přišlo, že tyhle produkty vůbec nefungujou, ale tenhle teda opravdu jo! :)
      Hanny.

      Vymazat
  3. Tak tie cistiace pasiky asi skusim pohladat a vyskusat aj ja.


    http://theshortiesfashion.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat