pátek 5. dubna 2013

Balea - balzám na rty (lovely raspberry)


Když jsem zase vyrazila do DMka tak jsem obhlídla značku Balea. Jejich produkty nejsou až tak moc kvalitní, ale ta vůně? ♥ To by to člověk vždycky nejradši snědl :). A tím pádem je tahle recenze tak trochu u konce. Není moc co bych k tomuhle produktu řekla, ale tak aspoň něco málo:
  • vůně ♥
    • nijak ale nechutná :D narozdíl od Lip Smackerů :)
  • cena je u těchhle produktů nádherná :)
    •  tohle stálo myslím něco okolo 30kč
  • moc teda nehydratujou (trochu jo, ale žádná sláva to není)
    • ale nelepí! :) 
  • navíc obal je taky krásnej ♥
  • je to prostě takovej průměr produkt - mám z něj ale radost a využití pro něj určitě najdu :)

Hodnocení: 






6 komentářů:

  1. Mě u těchto kelímkových balzámů vždy vadilo že jsou nehygienické a člověk si vždycky musí umýt ruce před i potom co je použije. :( Ale kdyby to bylo v tubě tak si ho i možná koupím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máš pravdu no, já ho mám tady vedle počítače, takže to je v pohodě :) ale ven bych ho rozhodně nebrala :) ale koukala jsem že tam má Balea ještě nějaký v tubě myslím že čokoládový a ještě jedny, ale ty už nevím jakou měly příchuť, tak můžeš třeba kouknout na ty a budou ti vyhovovat :)

      Vymazat
  2. také se kelímkovým balzámům vyhýbám kvůli praktičnosti, ale zas na druhou stranu když si ho člověk položí vedle počítače, má si aspoň s čím hrát ;) máš hezký blog! Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Dej mi vědět, kdyby sis také založila fb, nebo circles, či bloglovin, ráda dám like ;) Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak no :) s tím s tebou souhlasím ;) ... dala jsem like a moc děkujeme za tvůj i za pochvalu :) moc to potěší ♥
      Hanny.

      Vymazat
  3. Od balei mám melounový a opravdu nádherně voní <3 super článek :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jů tak melounový bych taky ráda vyzkoušela :)
      Hanny.

      Vymazat