pondělí 1. dubna 2013

Vypotřebováno za - BŘEZEN


ZA MĚSÍC BŘEZEN

Tak nám utekl další měsíc a s ním přichází další vypotřebované produkty. Opět vše najdete pod perexem, tak snad vás článek potěší ;].
Hanny :]
Další šampón o kterém jsem psala zde. Tentokrát na melírované vlasy opět od L'oreal. Podruhé si ho nekoupím, jelikož jsem si to špatně přečetla a objednala jsem si něco, co na mé vlasy vůbec nemá být :D. Nemám je melírované, takže bych příště měla líp číst :D. Ale produkt voní pěkně a rozhodně není špatný ;).

Dále jsem se snažila vypotřebovat všechny možné mini krémy ze všech boxů :). Tak jsem vypotřebovala multiregerační krém od značky Swisco Logical, o kterém jsem už psala :). Na něj se můj názor nezměnil a plné balení si rozhodně nekoupím ;). A pak krém z prosincového Senzaboxu od značky Dr. Hauschka. Ten moc hezky voní, ale stejně jako u prvního krému, taky si plné balení nekoupím ^^.



Po dlouhé době jsem vypotřebovala mojí mega oblíbenou voňavku Trésor - Midnight Rose od Lancôme. Recenzi už jsem psala a můj názor se 100% nezměnil :) ♥ a jak jste si mohli přečíst v TOMHLE článku, tak už mám doma i novou a zase se s ní každým dnem kochám a těším víc a víc :) ♥. Tentokrát s 75 ml :))

 

A tento měsíc máme jednu toaletní vodu Cocktails & the City Fashion Addict od Oriflamu :). Stojí 299kč, ale (jako by jste mě neznali) využila jsem nějaký akce a koupila to asi za polovinu :). Je moc pěkná, taková svěží, asi hlavně na léto, ale moc nevydrží :(. Je ale poměrně malá, takže se vám v pohodě vejde do kabelky ;).


Dopotřebovala jsem svůj lesk na rty od E.L.F a hnedka jsem si objednala nový :). S tímhle leskem jsem byla víc než spokojená, takže taky tím pádem byl takhle rychle spotřebován ;) ♥ + jsem dopotřebovala Lip Smacker - Coca Cola Cherry :). Oba jen a jen doporučuji ♥



2 komentáře: