neděle 8. září 2013

Macadamia - Deep Repair Masque


I já jsem neodolala a zakoupila si na stránkách parfums.cz tuhle "úžasnou" masku na vlasy. I když jsem slovo úžasná dala do úvozovek, tak ona opravdu úžasná je! ♥.


Zakoupila jsem si 100 ml za cca 300 kč a i když je to opravdu podle mě dost velká suma peněz, tak tady u téhle masky mi rozhodně není líto investice. Vlasy jsou po ní naprosto nádherně hladké, přijdou mi i trochu silnější a jsou výrazně vyživenější. Navíc po masce nádherně voní a vůně přetrvává i dny po umytí ♥.


Hodnocení:
Opravdu ji můžu všem jen a jen doporučit!
Hanny.

11 komentářů:

  1. Supeer, já taky potřebuju něco kvalitního na vlasy :) Zatím pořád přemýšlím, co mě kde přesvědčí.. tak třeba mezi top produkty bude i tato maska :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako vážně jsem zatím všude četla, že je naprosto skvělá a já s tím nemůžu než souhlasit! :))

      Vymazat
  2. Já mám tuhle masku v kelímku (psala jsem o ní někdy hned na začátku svého blogu) a musím souhlasit, že je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jaký máš typ vlasů, Hanny? Já mám sice dlouhé a relativně zdravé, ale hodně jemné, takže mám obavy, aby mi je tahle maska úplně nesplácla a nebyla mi spíš na škodu než k užitku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám taky hodně jemné vlasy, takové polodlouhé a řekla bych že taky relativně zdravé, ale tahle maska je sice trochu zjemní ale nevypadají splihle, posílí je, takže podle mě jsou rozhodně k užitku :)

      Vymazat
  4. Na tyto výrobky jsem slyšela jen samou chválu ;) Kvůli tomu, že jsou dražší, jsem je zatím nezkoušela.. ale možná časem vyzkouším ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Take jsem na tento produkt četla jen pozitivni ohlasy, tak vyzkouším :))))
    Přijd se mrknout take ke me budu rada:))

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  6. podla mna je uplne uzasna, a ako pises oplati sa urcite investovat!

    Inak pozyvam na giveaway o BIELENDA BALICEK, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,

    máš moc hezká blog, nechtěla by jsi se vzájemně sledovat?

    http://lifeenthusiasm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá vážně skvěle :)

    Pokud chceš podívej se ke mě na Giveaway - výběr ceny je na Vás !

    OdpovědětVymazat