středa 31. července 2013

Vypotřebováno za - ČERVENEC

Další měsíc = další vypotřebováno. 
Tentokrát je to červenec, tak doufám, že se těšíte a dáme se do toho. 
Klik na "Další informace"
Hanny.

První vypotřebováno - Volumize Shampoo od Welly - tento měsíc jsem se rozhodla na vlasy používat různé vzorečky, které jsem měla z boxů, tenhle je květnového Senzaboxu. Jako nemám k němu nějaký výhrady, ale znovu bych si ho nekoupila. Svoje favority mám.
Druhé vypotřebováno - průhledný lak (01 Absolute pure) od Essence - obyčejný průhledný lak, který používám jako top coat, ale převážně na rozmíchání zaschlejších laků na nehty.


Třetí vypotřebováno - Whenever shampoo od Kiss my Face - opět jeden šampon z balíčku, tentokrát to byl dárek k nákupu. Zase nemám co vytknout, ale nějakej zázrak to není.
Čtvrté vypotřebováno - Antibakteriální gel od Balei - moje stálice, mám ho moc ráda, neustále ho nosím v kabelce a hoodně často ho používám, ale vydrží opravdu dlouho. Stojí myslím něco okolo 30 kč a můžu ho doporučit!


Páté vypotřebováno - odlakovač od Lilien - opět jste ho u mě už několikrát viděli, používám ho pořád, dost jsem si ho oblíbila, ale odlakovač moc nerozeznávám na dobrý a špatný. Buď odlakovává nebo ne ;).
Šesté vypotřebováno - lip smacker Coca Cola z Claire's - mňam ♥ nevím co víc k němu říct, všichni znají a určitě většina je má moc ráda :).


Sedmé vypotřebováno - lak na vlasy od Garnieru - byl v lednovém Senzaboxu a nemůžu říct, že by byl špatný ☺. Příjemně voněl, docela dobře fixoval, ale zázrak to nebyl.
Osmé vypotřebováno - řasenka od Maybelline - tohle je nejdokonalejší řasenka na světě ♥. Lepší jsem nikdy neměla a myslím, že ani mít nebudu. Používám jenom tuhle a nemůžu si jí vynachválit ♥.


Deváté vypotřebováno - lak na vlasy od Welly - opět jeden malý vzorek z květnového Senzaboxu, byl to vlastně dárek navíc k šampónu a kondicionéru. Je to produkt "neurazí/nenadchne".
Desáté vypotřebováno - lesk na rty od Catrice - tenhle lesk jsem koupila při Essence/Catrice/Manhattan výprodeji a na to, že mě stál pouze 30 kč tak byl moc hezký. Byl to ale obyčejný lesk, ničím výjimečný.


Jedenácté vypotřebováno - krém od Vichy - je z dubnového Senzaboxu. Jednalo se i vyhlazující a rozjasňující krém na obličej. Moc hezky voněl a docela mi vyhovoval. Akorát se teda špatně vsakoval ale to by mi nevadilo tak jako cena, určitě bych si ho znovu nekoupila.
Dvanácté vypotřebováno - odličovač očí od Garnieru - je můj oblíbený a dávala jsem ho i do duhového tagu tady. V podstatě už jiný nepoužívám a 100% si koupím další ☺.



Třinácté vypotřebováno - opalovací krém SPF 15 od Oriflamu - mám ráda opalovací krémy ve spreji a tenhle právě byl, tak mě docela mrzelo, že už jsem ho vypotřebovala. Má faktor 15 což je tak ideální a byl super! 
Čtrnácté vypotřebováno - čistící proužky na nos od Montagne Jeunesse - tradiční věc u mě ve "vypotřebováno" na každý měsíc mám 3, většinou si je dávám jednou týdně. Jsou nejlepší! ☺

12 komentářů:

  1. No, obdivuju, kolik jsi toho zvládla vypotřebovat! :) Asi tyhle články taky budu muset začít psát, protože jinak se nikdy nedonutím poctivě spotřebovávat a nehromadit si zbytečky všeho možného. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám tyhle články fakt moc ráda :) člověk se dozví, co jiný vypotřeboval a zda s tím byl spokojený nebo ne ;)

      Vymazat
  2. Teda slušná várka vypotřebovaných věcí :) Možná také někdy sepíšu nějaký článek (pokud ty prázdné lahvičky a tubičky dřív nevyhodím) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je vyhazuju vždycky po dvou :) když se mi nahromadí jeden vypotřebovaný produkt tak chvíli počkám a pak až se mi nahromadí i ten druhý tak je vyfotím a vyhodím :)

      Vymazat
  3. Asi začnu taky něco takového psát, protože mi přijde, že za celý rok spotřebuju minimim věcí :D a nebo něco spotřebuju a ani si to neuvědomím a normálně to vyhodím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už na to právě myslím a automaticky to nevyhazuju :D :)

      Vymazat
  4. teda ty jedeš :D Balea antibakteriální gel, musím mít taky pořád u sebe, mám po kabelkách asi 5 balení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten antibakteriální gel je výbornej, nemůžu si ho vynachválit :) já mám sice teda jenom jeden, ale neustále ho přehazuju z kabelky do kabelky :D :)

      Vymazat
  5. Nic z toho, co jsi tento měsíc vypotřebovala, jsem nikdy nevyzkoušela, ale určitě si koupím ten antibakteriální gel a líbil by se mi i ten krém od Vichy, ale ta cena! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. antibakteriální gel je super, ten moc doporučuju :) ... a krém od Vichy podle mě seženeš levnější a bude mu hodně podobný :) tady je ta cena fakt zbytečná :/

      Vymazat
  6. colosalku a odličovač očí taky miluju :D♥ a ty čistící proužky fakt fungují? nevěřila jsem tomu :D .. http://anotherprettystories.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo fungují :) taky jsem tomu nevěřila, ale jsou vážně super! :)

      Vymazat