pondělí 1. července 2013

Vypotřebováno za - ČERVEN

Další měsíc za námi. Docela to letí. Tak se jdeme podívat na to, co jsem vypotřebovala za červen ...
Hanny*

Opět musíte kliknout na "Další informace" - všechno jsem dala pod perex, je to poměrně dlouhý článek a nechci, aby se vám pak kvůli tomu sekal počítač, než se to všechno načte ^^

První "vypotřebováno" je pudr od Miss Sporty a je to ten nejsvětlejší odstín 01. Hned jak jsem psala tady jsem si koupila nový a nevím teda jestli omylem nenatiskly na jinou barvu jiný nápis, ale je o hodně tmavší, když si ho dám na obličej, tak vypadám pomalu jak pomeranč. Jsem z toho hodně zklamaná, protože i když pudr stojí 80-90kč, tak jako jen tak vyhodit se mi to nechce, ale asi to jinak nedopadne. Ještě počkám a uvidím, jak to bude v létě (myslím léto se ☼), kdy budu opálená a tak třeba by mi mohl sednout trochu líp, ale teďka přes podzim-zimu-jaro jsem jak stěna, tak to teď fakt nevidím ...
Druhé "vypotřebováno" je z únorového Senzaboxu a hodně jsem si ho šetřila, protože produkty z Lush jsou vždycky dost drahé, tak je až v červnovém "vypotřebováno", ale popisovala jsem ho už tam a názor se nijak nezměnil, tak si můžete přečíst tady.


Třetí "vypotřebováno" je musli, které jsem si objednala ze stránek Mix it! Víc jsem o něm psala tady. Bylo to moc dobré a rozhodně si zase nějaké objednám :).


Čtvrté "vypotřebováno" by se dalo napsat spíš jako "spotřebováno/opilováno/už neplní svůj účel" :D ale přidala jsem to sem taky. Je to pilník z Claire´s, který jsem už "opilovala" a je prostě na vyhození. A jak jsem psala zde, už jsem si za něj koupila náhradu :). A jsem opět spokojená.


Páté "vypotřebováno" je akovádový krém na ruce od Crabtree & Evelyn. Teprve teďka jsem ho dopotřebovala a to byl už v únorovém Senzaboxu. No každopádně jsem docela ráda, že už je pryč :). Nijak extra mi nevyhovoval a podruhý už si ho nekoupím ^^.
Šesté "vypotřebováno" je vůně Play it sexy od Playboy. Je to hodně sladká vůně, ale na to, že je to toaletní voda, tak docela dost dlouho vydrží. Možná si jí koupím znova a nebo spíš vyzkouším jiné toaletní vody od Playboy (jako je například teďka ten z kolekce Pin up!)


Sedmé "vypotřebováno" máme klasicky deodrant Invisible dry od Dove (není co k tomu dodat, moje měsíční stálice, se kterou jsem maximálně spokojená!). Vydrží dlouho, nedělá bílé fleky, krásně decentně voní ♥.
Osmé "vypotřebováno" je krém na ruce od Ryoru (který byl také v únorovém Senzaboxu) a ten mi vyhovoval moc! Zauvažuji, jestli si ho nekoupím, protože jsem s ním byla hodně spokojená :). Kdo si chce přečíst názor, tak tady je!


Deváté "vypotřebováno" je odličovač očí od Garnier. Je označen v mém duhovém tagu a jiný odličovač na oči si už nekupuji. Jsem s ním spokojena, nedráždí oči, nijak silně nevoní, odličuje i voděodolný make up a je zkrátka fakt moc dobrý!
Desáté "vypotřebováno" je micelární voda od Dermacolu z březnového Senzaboxu (více informací zde). Opět je to věc, která mi nevadí a vyhovuje, ale dokážu se bez ní obejít ^^.


Jedenácté "vypotřebováno" jsou tradičně proužky na nos od Montagne Jeunesse. Největší doporučení ♥.
Dvanácté "vypotřebováno" je lak na nehty od Flormaru. Je s tím efektem, který září pod UV světlem a mě se moc líbí :). Dodává nehtům pěkný nádech a efekt je fakt skvělý! ^^


Třinácté "vypotřebováno" je lak na vlasy od Taftu, o kterém jsem taky už párkrát psala. Je skvělý, nevytváří z vlasů "helmu" a nádherně voní!
Čtrnácté (a poslední) "vypotřebováno" je antibakteriální gel od značky E.L.F. (v balíčku byly 3 kusy a tohle je zatím první, který jsem vypotřebovala). Obyčejný antibakteriální gel - splňuje funkci! ;)

20 komentářů:

  1. Teda ty máš spotřebu :D já mám za tenhle měsíc strašně málo věcí :D ale ten krém od ryoru mě hodně zaujal, budu ho muset omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to není všechno, že bych to spotřebovala jenom v tomhle měsíci :) ale několik věcí je tam z únorového SB a tenhle měsíc jsem to dopotřebovala (takže je to v podstatě 5 měsíců) :) ale něco je samozřejmě spotřebované za tenhle měsíc ^^ a ten krém od Ryoru byl vážně skvělej! :)
      H.

      Vymazat
  2. Tý jo :D ty toho spotřebuješ teda mega moc, já za jeden měsíc spotřebuju tak 3 věci max, takže proto jsem tuto rubriku - ač jsem jí plánovala - ani nezakládala :D bylo by mi to blbý tam prezentovat 3 věci,který jsem doplácala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to není všechno, že bych to spotřebovala jenom v tomhle měsíci :) ale několik věcí je tam z únorového SB a tenhle měsíc jsem to dopotřebovala (takže je to v podstatě 5 měsíců) :) ale něco je samozřejmě spotřebované za tenhle měsíc ^^ .. a rubriku založ, ono se to naskládá a právě ty věci, které používáš víc jak měsíc se pak dopotřebují v jednom měsíci skoro všechny (aspoň já to tak mám jak vidíš ;)) a budeš mít o čem psát ;)

      Vymazat
  3. Taky mám nejsvětlejší pudr od Miss Sporty, ale i tak je na mě trochu tmavší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na mě právě taky, tak snad to půjde líp, až se opálím :)
      H.

      Vymazat
  4. takových věcí o_O :D mě přijde, že za půl roku ani tohle všechno nespotřebuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to není všechno, že bych to spotřebovala jenom v tomhle měsíci :) ale několik věcí je tam z únorového SB a tenhle měsíc jsem to dopotřebovala (takže je to v podstatě 5 měsíců) :) ale něco je samozřejmě spotřebované za tenhle měsíc ^^
      H.

      Vymazat
  5. Teda s tím pudrem od Miss Sporty jsi mě překvapila, protože odstín 01 je opravdu hodně světlý, pravděpodobně jsi tam fakt měla špatně natištěnou etiketu. Já teď používám 02 a jakožto bleduli mi dodá jenom lehoučký opálený nádech. A ten krém na ruce Crabtree & Evelyn mně osobně moc sednul, škoda, že je velké balení tak drahé :( Jinak jsi toho teda spotřebovala požehnaně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi jo :( bohužel .. docela mě to štve, tenhle pudr jsem měla fakt moc ráda a tenhle je i trochu do oranžova a tak nevím no :( uvidím, jak to půjde, když budu opálenější :) .. já naopak ten krém na ruce od Crabtree & Evelyn moc ráda nemám no :( ale je na nic, jak jsou ty ceny tak drahý :(

      Vymazat
  6. Klobouk dolů za takovou spotřebu! Proužky na nos od Montagne Jeunese jsou taky moje oblíbené... jen je vždycky trochu problém je sehnat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je nakupuju v Tescu :) tam je mají vždycky :) a je teda pravda, že to je taky jediný obchod, kde jsem je viděla :/
      H.

      Vymazat
  7. Juu Mixit Musli mě taky láká!:) vždycky když jsem hladová, tak na mě vyskakují ty jejich reklamní bannery s malinou a já pak musím stáčet pohled jinam :D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to fakt výborný :) já se tím cpala skoro pořád, takže můžu doporučit! :))

      Vymazat
  8. Pěkná spotřeba. :) Tu vůni od Playboye jsem taky měla a byla jsem s ní moc spokojená. A Musli mě hodně láká. Nejspíš ho asi taky zkusím.
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta je krásná :) oni vůbec skoro všechny od Playboye jsou příjemný :) voní mi teďka ta Pin Up! jak je :) ♥ .. a müsli doporučuji! :))
      H.

      Vymazat
  9. týjo :D ty toho spotřebuješ :D u mě je největší spotřeba asi laku na vlasy :D od taftu jsou nejlepší! :)
    voňavy od Playboye jsou skoro všechny super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lak na vlasy mě naopak zase dost dlouho vydrží :) teďka jsem ho zase po dlouhý době vypotřebovala :) .. ale máš pravdu, taft prostě vede! :D :)
      H.

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. já taky :D teďka sosám jenom už to ovoce sušený :D který je teda taky výborný :)

      Vymazat