úterý 30. července 2013

První zkušenost s umělými řasami

Moje úplně první zkušenost s umělými řasami nebyla až tak hrozná, jak jsem očekávala :D. Očekávala jsem, že si vypíchnu oči, nebo si přilepím řasy k sobě, ale nic takového se naštěstí nestalo! Dopadlo to nakonec poměrně dobře a vy se můžete podívat na fotky, jak to bylo předtím, potom s řasami a pak ještě s černou linkou. Podle mě je to moc hezký, ale řasy jsem na očích pořád cítila a docela mi tam vadily.
O nákupech umělých řas jsem psala tady a i když jsem si nejdřív chtěla koupit jiné lepidlo, protože na tohle jsem četla poměrně negativní recenze, tak jsem to zkusila s tím, které bylo přidané k balíčku a poměrně dost mi vyhovovalo. Není asi úplně ideální pro lidi, který chtějí nosit umělé řasy každý den, ale takhle jednou za čas to určitě stačí.
Řasy jsem si musela na krajích zastřihnout, aby mi lépe seděli na oko, protože na mě byly moc široké, ale jinak jsem s nima nic nedělala a byla jsem spokojená ☺.


Fotky pod perexem!
Hanny*

před

s umělými řasami
 

s umělými řasami a linkou

Tak co říkáte? Docela velkej rozdíl co? :D
Hanny.

10 komentářů:

  1. vypadá to dobře :) já si pamatuju jak jedna spolužačka na maturáku si je nalepila špatně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je s tím fakt piplačka :D každý den bych je nosit teda nemohla :D

      Vymazat
  2. Teda, to vypadá fakt moc pěkně! Jinak jsem si vzpomněla na sebe a na umělé řasy, jak jsem s nima poprvé bojovala, no jéje. Ty jsi šikulka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) ale trvalo mi, než jsem je tam nalepila :D

      Vymazat
  3. Vypadají pěkně :) Já mám jedny doma a zkoušela jsem si je 2x nalepit, ale po chvilce jsem to vzdala. Chytala jsem u toho tak trochu nervy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu :D taky jsem chvílema chytala nervy, ale řekla jsem si, že to přece musím zvládnout :D :)

      Vymazat
  4. Máš můj obdiv, já jsem to zkoušela jednou a s mou netrpělivostí si umělé řasy prostě nerozuměly! Bylo to šílené a nakonec jsem řasy, krabičku i lepidlo naštvaně odhodila. A to jsem se těšila, jaká ze mě bude na plese štramanda. Každopádně tobě moc moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) ale neboj, taky jsem u toho byla chvílema pořádně vytočená :D

      Vymazat