sobota 15. června 2013

Veverčiny kokosky (karamel)


Tak díky těmhle kokoskám přežívám zkouškový. Jelikož mám dost problémy se žaludkem, musím jíst netučný jídla, ale na zkouškový člověk potřebuje SLADKÝ a tak jsem ráda, že můžu aspoň něco ^^. A tyhle kokosky mám ráda, i když jsem zdravá, tak snad se jich nepřejím :).
Oni to nejsou zas až tak kokosky jako spíš karamelový popcorn, pokud čekáte vysloveně kokosový kokosky tak tady se jich nedočkáte, opravdu by tam spíš měli napsat, že to je Veverčin karamelový popcorn a byly by k pravdě rozhodně blíž, ale co už ^^.

 
My je teda kupujeme v Bille a myslím, že stojí něco okolo 25 kč (což je poměrně dost, protože to slupnete jedna dvě), ale když člověk nemůže čokoládu, tak dá rozhodně tomuhle popcornu za vděk :). Jinde jsem je neviděla, ale po pravdě jsem je ani nehledala, protože kromě Billy a Makra jinam nechodíme. 
Tak dejte vědět, jestli je vůbec znáte a pokud jo, tak kde je nakupujete ;).

  
Omlouvám se za ten blesk, můj mobil se vždycky rozhodne, že bez blesku ty fotky budou rozmazaný, tak to fotím všechno s bleskem a taky je to skoro všude vidět :D.

Tak se mějte moc hezky a pokud něco zrovna baštíte, tak dobrou chuť ^^. Hanny ♥.

8 komentářů:

  1. no mňamí :) já chodím do Billy vždycky cestou ze školy, tak se po nich mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě jsou rýžový medvídci a nějaký ovesky jsem tam viděla, ale ani jedno jsem nezkoušela :) jsem "věrná" kokoskám a jsem s nima fakt spokojená :D :) už mám doma další krabici :) ^^
      Hanny.

      Vymazat
    2. doufám, že se nezlobíš, že jsem tě označila v tagu.
      http://sweet-as-a-smile.blogspot.cz/2013/06/duhovy-tag.html

      Budu moc ráda, když se zapojíš :)

      Vymazat
    3. vůbec se nezlobím :) akorát mi asi bude trvat, než to nějak vymyslím, ale určitě se připojím :)) děkuju :-*
      H.

      Vymazat
  2. já myslím, že je mají i u nás v Penny Marketu, ale vždycky se mi zdály docela drahé :D Jinak prodávají i normálně karamelový popcorn, který si uděláš doma v mikrovlnce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stojí 25 kč myslím, nejsou zrovna nejlevnější, ale dá se to :) .. jj to vím, ale mě se nikdy takhle dobře nepovede :( několikrát jsem to zkoušela, ale vždycky jsem ho buď spálila a nebo naopak teda dala na míň, spálenej nebyl, ale hromada jich byla nedodělaná :( tak jsem to vyřešila takhle :)) ale i tak děkuju za tip ;)
      Hanny.

      Vymazat
  3. ohh mňam!:) my nakupujeme ve Sparu a tam jsem je nezahlédla, musím vyrazit co nejdřív do Billy!:) a při té příležitosti si tam dám možná i Ben&Jerry's zmrzku, i když ta je pekelně drahá :(

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta teda je pekelně drahá, ale taky pekelně dobrá :) já si jí kupuju vždycky za odměnu :)
      Hanny.

      Vymazat