pátek 21. června 2013

Oriflame katalog č.9

Tak přicházím s katalogem č. 9 (online zde) a zde jsem si dokonce zase něco objednala, tak jestli chcete tak čtěte dál a uvidíte ... ;)
Hanny **


NOVÁ trojvrstvá rtěnka s 3D efektem vypadá vážně zajímavě a moc hezky. Je hned v několika odstínech a to Nude Peach, Coral Pink, Red Coral, Fuchsia Candy, Berry Pink, nejvíc se mi asi líbí ta Nude Peach a nebo Coral Pink, ale mám strachm že by mi neslušela, tak dejte vědět kdo objedná ;).

EXOTICKÁ KVĚTINOVÁ kolekce ta se mi líbí teda celá. Ty květiny jsou fakt nádherný a vypadá to přesně jak se na léto hodí. Takový veselý, hned bych se vyvalila na pláž ♥.

Gelové oční linky vypadají zajímavě, je tam i návod pro "dramatický efekt". Právě je za 119 kč, což teda není málo, ale kdo si tyhle linky dá, tak se zase vyplatí do nich investovat ;). Já mám ty obyčejné od Essence ještě z výprodeje a 5 kč a bohatě mi stačí (protože je taky používám jednou za sto let :P).

Korektor 3v1 mám doma a je fakt super. Máte tam popsané na co jednotlivé barvy jsou, takže kdo neví, může se něco přiučit a je za krásnou cenu 99 kč ;). Myslím ale, že Catrice a možná i Essence něco takového prodává, nebo aspoň prodávala, ale za kolik to už vám nepovím ^^

Peněženka se mi moc líbí, ale 239 kč mi přijde za peněženku dost. Hlavně takhle člověk neví, jak je pevná a jak by mohla vydržet :(

Zázračné kelímky! Mnohostranné využití. Tentokrát je za 99 kč karamelový a obyčejný zázračný kelímek, já je teda ještě mám, ale kdo nemá tak neváhejte a objednejte, protože fakt stojí za to!

Sprchový gel s vůní švestek, pomeranče, jasmín a vanilky a pěna do koupele s vůní fialek a černého rybízu ♥. Obě voní naprosto dokonale! Obojího je 750ml a stojí 129 kč! Kdybych neměla tolik šampónů a sprchových gelů tak to fakt hned kupuju, protože tohle balení se vyplatí!

Nové osvěžující vonné tělové spreje! Tak tady jsem neodolala a objednala si s levandulí a fíky, který má být spíš na relaxaci (což po zkouškovým budu hoooodně potřebovat) a druhá je s malinou a mátou (což taky nezní špatně) a ta má povzbuzovat (to by se mi možná hodilo teďka během zkouškovýho :D)

2 komentáře:

  1. Jediné co mě zaujalo tak rtěnky :-) zázračný kelímek v akci.. pořád ten svůj mám. Zdá se mi nevypotřebovatelný :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten korektor a linky mě vždycky lákaly... ^^

    OdpovědětVymazat