úterý 8. ledna 2013

P2 - color victim laky na nehty


Laky od značky P2 color victim můžu jen a jen vychvalovat. Jak vidíte na obrázku, doma mám bohužel zatím jen dvě barvy - obyčejnou černou s číslem 500 eternal a zelenou s číslem 620 artful a potom "top coat" 3 laky - 050 get fancy!, 020 light me up a 030 let´s dance. Všechny jsou nádherné ♥.


Krytí: vrstva stačí klidně jedna a a krytí je moc pěkné. Já si ale pro jistotu stejně dávám 2 vrstvy, protože tu první mám vždycky hodně tenoučkou. Pokud ale dáte tu první o něco silnější, bude bohatě stačit :).
Schnutí: řekla bych, že schne asi stejně rychle jako například laky od Essence a ty mi vyhovují :). Tím, že stačí dát 1 max 2 vrstvy tak schne rychleji.
Barvy: na výběr máte celou škálu barev, přidávám jenom kousek z toho, co všechno tam můžete najít
Štěteček: je středně velký a dobře se s ním pracuje.
Objem: Barvy mají 8 ml a krycí laky 11 ml. Jelikož mám strašně moc laků, tak jsem ještě ani jeden nespotřebovala, ale ten zelený mám už přes rok a nezaschnul ani nijak nezměnil konzistenci.
Cena: Myslím že stál něco okolo 1 eura, ty krycí byly o něco dražší, ale 2 eura určitě nepřesáhnul
Dostupnost: To je jediné mínus, které pro tyto laky mám. U nás se sehnat bohužel nedají. V Německu je mají běžně v drogerii DM, takže pokud do Německa zavítáte, 100% si nějaký kupte :).

Pro tyhle laky rozhodně 5 hvězdiček z 5



Jak laky přibližně vypadají?


1. 620 artful 
je zelený, tady však vypadá úplně jinak než ve skutečnosti, chtěla jsem to spíš vyfotit kvůli těm krycím lakům.
2. 500 eternal
je obyčejný černý
3. 500 eternal + 030 let´s dance! 
černý a na něj nanesený "let´s dance" - je lesklý, třpytky jsou jak malé tak i velké, které dobře drží, což mě poměrně překvapilo
4. 500 eternal + 050 get fancy!
černý a na něj nanesený "get fancy" - ten nehty zmatňuje a zanechává na nic malinké třpytky - je moc pěkný, ale tenhle trval nejdéle než zaschnul
5. 500 eternal + 020 light me up!
černý a na něm "light me up" to je ten lak, jak svítí pod UV světlem (jak máte v klubech a tak), bohužel se mi to vůbec nepovedlo vyfotit, ale černý lak pod ním malinko "zmodrá" a když pak jdete někam, kde ty UV světla mají, tak nádherně svítí (viz obrázek)



Pod perexem najdete moje nehty, které jsem nalakovala černým lakem a na něj dala třpytkový krycí lak s názvem "let's dance". (500 eternal + 050 get fancy!) + detaily všech 5ti laků na nehty.

Doufám, že se vám článek líbil, určitě napište, jaké máte vy zkušenosti s těmito laky a jak jste s nimi spokojení - mějte se jak nejlíp to jde! Hanny ♥



3 komentáře:

  1. ahoj,
    laky jsou super, krásně se s nimi pracuje a konečně jsem je našla i na eshopu v ČR (http://www.dekosmetika.cz/dekosmetika-cz/eshop/3-1-Nehty-ruce )

    OdpovědětVymazat
  2. Já je našla tady:
    http://www.katja.cz/kosmetika-p2-laky-na-nehty-c-90_91.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá kosmetika p2
      http://www.katja.cz/kosmetika-p2-c-90.html

      Vymazat