pondělí 12. srpna 2013

Červencový Ladybox 2/2 - podrobněji o produktech


Tenhle článek jsem musela psát 2x, protože se mi poprvé smazal. Jsem myslela, že rozkopnu ten počítač. Některé recenze teda budou možná trochu zkrácené. Každopádně byl tenhle box opravdu přeplněný produkty a měla jsem z něj velkou radost. Tak se půjdeme kouknout podrobněji na produkty.

Co mě opravdu hodně potěšilo byla krabice, v které byl box zabalený. Je to moc hezký nápad a aspoň člověk hnedka ví, co mu přišlo poštou. Za tohle dávám Ladyboxu hvězdičku navíc!

A ještě jedna novinka, která byla ohledně krabice, je otvírání. To bylo naprosto luxusní. Člověk se nemusel hodiny do krabice dostávat přes všechny lepenky a jiný různý věci, takže tady musím dát jednu hvězdičku taky navíc za skvělý nápad a doufám, že to takhle bude už pořád!

 Takhle vypadala krabička, mě osobně se moc líbí a co se mi líbí ještě víc je to, že se vrátili opět k obdelníkovému tvaru! Nemůžu si pomoct, ale ještě tady dám hvězdičku navíc!

 Trošku mě mrzí, že nezachovali způsob sdělování co je v balíčku tak jak to bylo v Senzaboxu, ale tak to je jenom taková maličkost. Naopak pečeť je moc hezký nápad.

Vnitřek boxu byl vyplněný růžovými papírky.
... zbytek pod perexem!
Hanny ♥

1. PRODUKT - L'OREAL PARIS - FIX NA OČI SUPER LINER BLACKBUSTER
S touhle linkou teda nejsem vůbec spokojená. Má být vysloveně černo černá, ale je spíš taková lehce černá, spíš až do šeda. Navíc s výdrží je to taky na nic. Pracuje se s ní ale naopak moc dobře ☺. Jednalo se o plné balení a stojí 199 kč.
Hodnocení: 


2. PRODUKT - FAMOUS - SADA NA OBOČÍ
Nejprve jsem byla z tohohle setu přímo štěstí bez sebe, ale pak jsem zjistila, že pro něj zase tolik využití nenajdu. Obočí mám od přírody hodně tmavé, takže i nejtmavší stín je na mě trošku světlý a působí to hodně nepřirozeně. Horní (nejsvětlejší) stín na projasnění však určitě využiju a vosk na zafixování je naprosto super! Jednalo se o plné balení a stojí £ 5.99 (u nás v prodeji není).  
Hodnocení: 


3. PRODUKT - I+M NATURKOSMETIK BERLIN - ŠAMPON LESK CITRONU
Tenhle šampon má být bez sulfátů a silikonů, takže by se celkově dal nazvat takovým přírodním a mě poměrně dost vyhovuje. Jediná věc co mi vadí je ta, že hrozně málo pění (skoro vůbec). Vůně je ale krásně příjemně citrusová a vydrží ve vlasech opravdu dlouho. Jednalo se o 50 ml vzorek, plný výrobek je 250 ml a stojí 295kč.
Hodnocení: 


4. PRODUKT - MACADAMIA - DEEP REPAIR MASK
S touhle maskou jsem hooodně spokojená a v podstatě jí nemám co vytknout ♥. Nádherně vlasy oživí, jsou hebké na dotyk a nádherně voní a to i pár dnů po použití! U mě rozhodně 100% spokojenost a rozhodně si koupím plné balení. Tohle byl jen 15 ml vzorek na jedno použití a plný výrobek je 250 ml a stojí 249 kč.
Hodnocení: 


5. PRODUKT - CORNIES S HOŘKOU ČOKOLÁDOU
Znám tyhle placky od jiné značky a s mléčnou čokoládou a ty naprosto zbožňuju. Tyhle mi naopak ani trochu nechutnaly. Celkově hořkou čokoládu moc ráda nemám, takže nejspíš proto. Určitě si jí nekoupím. Jednalo se o 25g vzorek, plné balení je 75g a stojí 21,90 kč.
Hodnocení: 

6. PRODUKT - YVES ROCHER - RTĚNKA GRAND ROUGE
Jak víte, rtěnky moc nepoužívám, takže tahle pro mě taky využití nemá, ale rozhodla jsem se jí dát mamce a ta z ní má moc velkou radost ☺. Rtěnka je opravdu kvalitní a nejde jí skoro nic vytknout. Poměrně dobře drží, má výbornou pigmentaci a barva je taky moc krásná ♥. Tak jsem aspoň udělala radost někomu jinému ☺. Jinak to bylo plné balení a stojí 309 kč.
Hodnocení: 


7. PRODUKT - PALMOLIVE - MEDITERRANEAN MOMENTS SPRCHOVÝ GEL
Jeden z produktů neurazí/nenadchne. Je to obyčejný sprchový gel, který mi ničím nevadí, hezky voní, splňuje funkci jakou má = umyje, ale ničím není speciální nebo výjimečná. Jednalo se o plné balení a stojí 68,90 kč.
Hodnocení: 


8. PRODUKT - LIBELIT - MÝDLO
Produkt co mě moc potěšil! Mýdla mám ráda a meduňku taky ♥. Hnedka jsem zavítala na www.libebit.cz a zakoupila nějaké dárky na Vánoce, jelikož jsme měli v balíčku i letáček na němž byla 15% sleva. Nemám co bych výrobku vytkla, jednalo se o plné balení 50g a ceny se pohybují okolo 50 kč. Určitě navštivte stránky! Mají skvělé výrobky a velký výběr ♥.
Hodnocení: 

9. PRODUKT - RITUALS - SPRCHOVÁ PĚNA TAI CHI
S pěnou od Rituals, která byla v lednovém Senzaboxu jsem byla hoodně spokojená, tentokrát už tomu tak bohužel není. Co se týká konzistence a ostatních věcí se nic nezměnilo - můj názor je stejný (kdo by měl zájem, tady si může přečíst o lednovém SB) avšak co mi hodně vadilo byla vůně. Jednoduše mi pěna prostě smrděla :(. Rozhodně bych si produkt nekoupila a jsem ráda, že tam nebyl plný výrobek, ale jenom 50 ml vzorek. Plný výrobek je 200 ml a stojí 209 kč.
Hodnocení: 


10. PRODUKT - LAMBRE - KRÉMOVÉ OČNÍ STÍNY
Pro mě TOP produkt z téhle krabičky! ♥ Naprosto ve všem mi vyhovuje, prostě trefa do černého! Nemám co bych mu vytkla, působí krásně decentně na denní líčení jako dělaný, ale rozhodně s ním neuděláte škodu i na večerní. Možná s ním udělám nějaké líčení a přidám na blog. Jednalo se o plný výrobek, ale kolik stál vám bohužel neřeknu, protože to na papírku není napsáno.
Hodnocení: 




!!! CELKOVÉ HODNOCENÍ !!!

Produktů bylo 10 (5*10=50 hvězdiček) 

CELKOVÝ POČET HVĚZDIČEK JE TEDY:
36/50 hvězdiček !!!


4 komentáře:

  1. Červenec jsem neobjednala (a asi by mě ani nenadchnul, já třeba linky a věci na obočí vůbec nepoužívám), ale věřím, že spoustě slečen musel udělat ohromnou radost :) Srpen jsem teda už objednala... tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se docela líbil, ale minulý se teda povedl víc, to musím říct :)) ale na srpnový se strašně moc těším ♥

      Vymazat
  2. Ty linky jsou opravdu propadák, za tu cenu horor... přesně jak říkáš, prej extra černá haha :D jinak ale vydařená edice ladyboxu :-) pěkně zpracované <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. linky se bohužel nepovedly no :( a přitom já fixy ráda používám no :( .. jj jinak je ale super :)

      Vymazat