pondělí 8. července 2013

Spojení Senzaboxu & Ladyboxu.

Dneska ještě jenom rychlé info = mail od SenzaLadyboxu, proč se spojili, co to znamená pro nás, pro předplatitelky, pro boxíky a celkově prostě všechny informace! ... Hanny ^^

Značka SenzaBox, které jste v uplynulých měsících věnovaly tolik pozornosti a péče - za níž vám z celého srdce a jménem všech členů týmu děkujeme - našla cestu, jak posunout standard služeb a nabídku kosmetických lahůdek na vyšší úroveň. Pro úspěšnější jednání s kosmetickými značkami, ale i pro užší kontakt s vámi a možnost rozšířit náš servis o několik dalších "vychytávek", jsme se rozhodli spojit síly se značkou Ladybox, a to tak, abychom vám uměli přinést to nejlepší z obou světů. 

 
Již dnes, tedy 3. července 2013, zahajujeme prodej první společné edice, a to právě na zmíněné téma - to nejlepší, co pro vás obě značky ke dnešnímu dni dokázaly vymyslet. Jmenuje se JUST MARRIED. Aby bylo zjevné, že naši symbiózu myslíme vážně, i nové logo jsme pojali ve společném duchu. Jméno SenzaBox sice zanikne, ale jeho vylepšená image plynule přejde na značku Ladybox. 
 
Co vám pod novou značkou chceme přinášet a co víme, že vám udělá radost?
 
1. Budeme krabičky krásy ještě lépe personalizovat. 
2. Zachováme vámi tolik chválenou úroveň zákaznického servisu. 
3. Budeme moci svobodněji vybírat to nejlepší z českých i světových kosmetických značek.
4. Budeme mít prostor pro pravidelná překvapení a soutěže.
 
Jaké další důvody nás ke změně vedly? 
 
1.Spojíme své vyjednávací síly vůči značkám a korporacím. Budeme reprezentovat víc hlasů! 
2. Spojíme své síly při zajišťování a ladění obsahu jednotlivých krabiček - zvětší se náš tým.
3. Budeme moci oslovit větší množství dam, které by také rády měsíčně kosmetické překvapení, ale zatím si nás nenašly.
4. Budeme moci rozšířit portfolio krabiček o speciální edice (luxusní, edice pro náctileté, pokračovat v krabičce pro muže) 

4 komentáře: