úterý 18. června 2013

Essence - SUN kissed


Máme tu další limitku od Essence, kterou jsem objevila v DMku. Jedinou věc, co jsem vyzkoušela byl Shimmer Spray a musím říct, že pokud se chcete třpytit jak hvězdička, tak tohle je přesně pro vás. Jako mě to přišlo už fakt moc třpytivý, jako na ruce a obličej to vůbec, ale ani na nohy. Těch třpytek tam bylo prostě moc. Dál co tam máme jsou laky na nehty, tak na laky od Essence jsem už úplně zavrhla, protože to se fakt hnedka sloupne. Co mě zaujalo byl Shimmer Powder, ten vypadá moc pěkně, ale nezkoušela jsem ho. Ale já se vrátím! :D. Pak tu jsou krémové stíny na oči, tak ten zlatej nevypadá špatně, ale nevím jak to bude s výdrží no :(. Eye Pencil a Lipstick na mě teda dojem neudělaly. Ty barvy mě moc neberou. To samý můžu říct o Cheek Tint, přijdou mi moc tmavé, ale tak někomu můžou vyhovovat ;). A poslední co jsem tam našla byl Self Tanning Wipe a s tím bych teda byla hooodně opatrná. Podle mě jako nějaký samoopalovací věci je potřeba koupit fakt kvalitní, aby neflekatily a aby se fakt hezky rozmazaly po celém těle ^^. A jaký máte názor vy? :)
Hanny.

15 komentářů:

  1. Tahle limitka patří mezi ty povedenější - za dlouhou dobu se mi hodně líbí. Stejně se ale nemůžu dočkat té zmrzlinkové limitky, na tu jsem děsně natěšená kvůli rozjasňujícím perličkám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se na tu zmrzlinovou těším úplně nejvíc ♥ :) už aby byla!!! :))
      H.

      Vymazat
    2. já taky, strašně :D bojím se že na mě ty kuličky nezbudou :D

      Vymazat
    3. no přesně :D oni se po tom všichni sesypou a já abych to pak hledala bůh ví kde :( jako s těma lakama s tekutým pískem od Gabrielly Salvete, tam jsem nesehnala ani jeden, protože všude byly totálně vyprodaný :(
      H.

      Vymazat
  2. Musím říct, že se mi velice líbí ty zlaté stínečky v kelímku a pak ten bronzer :) Asi se budu muset stavit do města :)

    Jinak, moc ti děkuju. Mám opravdu radost, že jsem se dostala na obor, na jaký jsem chtěla :) Sice to pro mě bude makačka, díky té němčině.. ale půjdu do toho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty mě taky zaujaly ty zlaté stíny a ten shimmer powder taky nevypadá špatně, tak pokud koupíš určitě napiš recenzi, moc ráda si jí přečtu :) ... hele budu ti moc držet palce :) to tě obdivuju, já a němčina si nějak nerozumíme :D takže fakt velkej obdiv! :) zvládneš to, neboj ;)
      H.

      Vymazat
  3. Tato limitka se mi taky hodně zamlouvá, hlavně ty stíny a Shimmer Powder, ten by se mi opravdu šiknul ve sbírce :D akorát se snažím šetřit, ale ono to s tím mým šetřením nikdy není tak žhavé :D :D bohužel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj ty dva mě asi akorát zaujaly :) jinak moc ne :) .. no hele to já se taky vždycky snažím šetřit a pak vypustěj limitky, nějaký akce, výprodeje a slevy a je to rázem pryč :D takže tě naprosto chápu :)
      H.

      Vymazat
  4. Uvidíím :) Bronzer ještě mám, ale až vlítnu do drogérky, tak určo zas něco ukořistím :)
    No, já to vůbec nechápu..mám němčinu pouze od střední. Moje prababička byla němka, řekla bych, že jsem zdědila ten cit k němčině po ní. Jde mi přirozeně, ani nic neumím.. dokážu odhadnou slovíčko podle sluchu (samozřejmě né pokaždé! :D) - to mi možná pomohlo i u těch přijímaček, protože já rozuměla tak 5 vět :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je super :) to tě obdivuju :) a ono to takhle je se všema řečma, musíš pro ně mít takovej ten cit a to ty evidentně máš :)
      H.

      Vymazat
  5. Ještě pořád jsem Essence neodpustila, že u nás nebyly limitky Vintage District a Fantasia... z těch bych si vybrala... ale z téhle mě v drogérce nic až tak nezaujalo, hlavně ty krémové stíny jsou dost nekvalitní (už jsem zhýčkaná Maybelline Color Tatto). :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak Maybelline se to určitě nevyrovná :) ale zase je to fajn, že jsou většinou levné :) .. ale snad bude teďka už každá limitka u nás,taky mě vždycky mrzí, když nějaká není :( .. ale Fantasia u nás byla, já mám z ní dva laky na nehty :) Vintage District bohužel ne no :( ta byla fakt nádherná :)
      H.

      Vymazat
  6. Hm, možná koupím nějaký ten lak ne nehty, jejich laky mi kupodivu vyhovují, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to se máš :) oni mají nádherný barvy vždycky, ale u mě je to bohužel na nic s výdrží, vždycky se mi hned oloupou :(
      H.

      Vymazat
  7. Moc se mi jejich limitky líbí, ale nikdy nse ke mně barevně nehodí

    OdpovědětVymazat