čtvrtek 3. ledna 2013

Lancôme - Trésor Midnight Rose




Midnight Rose ♥.
Určitě jí spoustu z vás zná a kdo ne, můžu jenom doporučit. Objevila jsem jí právě díky mé kamarádce, která vám tu bude přidávat spoustu úžasných článků převážně o módě :).








Přesný popis, který je na netu je tenhle:
"Parfém z květinových, dřevitých a pižmových not pro současné ženy. Něžná, sladká, senzuální, tišící a opojná. Svrchní noty tvoří malina a čistá esence z pupenů černého rybízu. Střední noty tvoří čistý extrakt z růže a jasmín. Báze zahrnuje vanilku a pižmo. Parfém byl poprvé uveden na trh v roce 2011. Perfektní pro každou příležitost."

Hlava parfému: růže, malina
Základ parfému: Mošus, viržínské dřevo, vanilka
Srdce parfému: Jasmín, pivoňka, růžový pepř, rybízové lístky

Nemůžu říct, že bych to tam všechno cítila :D ani omylem a navíc na to ani nemám moc čich. Například vanilku tam teda necítím ani trochu, ale převládá tam podle mě ten rybíz ♥.
Každopádně, je to vážně nádherná vůně a můžu jí jen a jen doporučit :). Jelikož je to parfémovaná voda, tak výdrž má poměrně velikou. Určitě si skočte do nějaké parfumérie očuchat si jí ;). Ale pokud se vám bude líbit a budete si jí chtít koupit, tak si jí radši objednejte přes internet ;). Vyjde vám to mnohem levněji než např. v Sephoře.

Hodnocení: 5/5


Mějte se krásně - Hanny :)




2 komentáře:

  1. nádherně voní a má fantastickou lahvičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lahvička je nádherná :)
      hlavně ta růžička ♥
      Hanny.

      Vymazat